CLUB DUKA

Начало / CLUB DUKA

CLUB DUKA

Условия за членство
Как да станете член на Club DUKA?
• Попълнете формуляр Club DUKA в наш магазин или онлайн тук.

Регистрацията е безплатна.
За Ваше улеснение, не издаваме карта, идентифицираме Ви по телефонния номер или email, които сте ни предоставили.

Какво Ви носи членството в Club DUKA?

• Като член на Club DUKA, за рождения си ден ще получите 20% отстъпка за Ваша покупка и подарък към нея. Отстъпката важи в рамките на 30 дни, считано от датата на рождения Ви ден, и не се комбинира с други отстъпки и намаления. Подаръкът е обвързан с покупка.

• Като член на Club DUKA, първи научавате новините – получавате информация за нови колекции, акции и специални предложения.

• С всяка покупка във физическите магазини DUKA или онлайн на www.duka.bg, натрупвате точки в нашата система, срещу които ще можете да закупувате продукти. За всеки един лев, получавате една точка. При натрупване на всеки 300 точки, получавате ваучер на стойност 15 лв., който можете да използвате при следващата Ви покупка. Ваучерът може да се използва в магазините DUKA в България и на www.duka.bg еднократно.

Стойността на покупката трябва да бъде равна или по-висока от стойността на ваучера, тъй като разликата не може да бъде възстановена на клиента. Ваучерът е валиден само при представяне на касовия бон, на базата на който е получен. В случай на загуба, кражба, повреждане или унищожаване на касовия бон, ваучерът не се заменя и не се възстановява неговата стойност.

Срокът за ползване на ваучера е 60 дни, считано от датата на касовия бон.

• Информация относно натрупаните точки в профила Ви ще може да получавате от колегите, обслужващи на каса в магазини DUKA.

• Условие за натрупване на точки е идентифициране като член на програмата във физическите магазини DUKA България, преди да бъде направена покупката, или пазаруване след влизане в профила на клиента на www.duka.bg.


Club DUKA е нашият начин да Ви благодарим за Вашата лоялност!

Елета ООД запазва правото си да променя условията за участие в програмата Club DUKA.

Как обработваме и се грижим за сигурността на информацията, която ни предоставяте, можете да видите в нашата Политика за поверителност.Бюлетин Абонирайте се сега, за да сте в крак с нашите новини и ексклузивни оферти.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.