Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Общи условия игра "Елате в DUKA"

Общи условия и правила на томболата „Елате в DUKA ” в магазини DUKA гр. София


Настоящите правила и условия се отнасят до играта с награди „Елате в DUKA”, провеждана в периода 25.05.2019 – 26.05.2019 и наричана по-долу Томболата.

С  участието си в Томболата всеки Участник декларира, че е запознат с Общите условия, съгласен е с тях и ги приема.

 

1.      Организатор и изпълнител на Томболата: „Елета” ООД,  ЕИК 203623403; адрес на регистрация гр. София 1000, ул. „Дунав“ 44, ет. 3.

2.      ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: от 10.00 на 25.05.2019 до 19.30 на 26.05.2019

3.      МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: Играта се провежда във физическите магазини DUKA в гр. София – DUKA Сердика център, DUKA Парадайс център, DUKA The Mall.

4.      УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:  В томболата участват всички клиенти на магазини DUKA, които са направили еднократна покупка на продукти DUKA, попълнили са талон за участие в томболата и са го пуснали в урната в търговския обект.

5.      НАГРАДИ:

Три броя ваучери за покупка на продукти DUKA на стойност 200 лв.  – по един от всеки магазин, където се провежда томболата.

6.      МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА:  При покупка на продукти от магазин DUKA Сердика център, DUKA Парадайс център или DUKA The Mall, всеки клиент на възраст над 18г. има право да получи талон за участие в Томболата.  Талон се получава само на касата, непосредствено след покупка. След като попълни коректно и четливо своите данни и предаде талона на касата, клиентът участва в Томболата за награда. Всеки клиент може да участва с неограничен брой талони, като един талон се получава за една касова бележка.  В 19.30 часа на 26.05.2019 г. в магазини DUKA Сердика център, DUKA Парадайс център и DUKA The Mall на случаен принцип ще бъде изтеглен по един печеливш. Печелившите се уведомяват по телефон или имейл, отбелязан на талона за участие.

 

7.      ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИ:

7.1. Всяка награда се предоставя лично на печелившия, на място в търговския обект, в който е изтеглена. 

7.2. Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

7.3. Ваучерът може да бъде използван до 15.06.2019 г.

7.4. Имената на печелившите ще бъдат обявени на Фейсбук страницата на DUKA България и в бюлетин към членовете на програмата за лоялни клиенти Club DUKA.

7.5. На Фейсбук страницата на DUKA България ще бъдат публикувани снимки на печелившите, ако те са съгласни да бъдат снимани при тегленето/ получаването на наградите.

8.    ДРУГИ УСЛОВИЯ:

8.1.  Правилата на настоящата томбола са достъпни на www.duka.bg.  Допълнителна информация може да бъде получена на телефон  02/8430667.

8.2. Данните на участниците се събират само за целите на играта и след обявяването на печелившите ще бъдат заличени.

8.3. Организаторът на играта си запазва правото по всяко време да внася промени в настоящите правила. Всички промени влизат в сила от момента на тяхното публикуване на уебсайта на организатора - www.duka.bg.

8.4. Разпоредбите на тези Общи условия се уреждат и тълкуват в съответствие със законите на Република България.

Зарежда...