Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Клуб DUKA

CLUB DUKA

Условия за членство 

Как да станете член на Club DUKA?

• Попълнете формуляр Club DUKA в наш магазин или онлайн тук.

 

Регистрацията е безплатна.

За Ваше улеснение, не издаваме карта, идентифицираме Ви по телефонния номер или email, които сте ни предоставили.

 

Какво Ви носи членството в Club DUKA

• Като член на Club DUKA, за рождения си ден получавате 20% отстъпка за Ваша покупка и подарък към нея. Отстъпката важи в рамките на 30 дни, считано от датата на рождения Ви ден, и не се комбинира с други отстъпки и намаления.

• Като член на Club DUKA, получавате полезни съвети от DUKA, актуална информация за нови продукти, акции и намаления.

• С всяка покупка в магазините на DUKA или онлайн на www.duka.bg, натрупвате точки в нашата система. За всеки един лев, получавате една точка. При натрупване на 200 точки, получавате ваучер на стойност 15 лв., който можете да използвате при следващата Ви покупка. За момента ваучерът може да се използва само във физическите магазини DUKA в България еднократно. 

Стойността на покупката трябва да бъде равна или по-висока от стойността на ваучера, тъй като разликата не може да бъде възстановена на клиента. Ваучерът е валиден само при предоставяне на касовия бон, на базата на който е получен. В случай на загуба, кражба, повреждане или унищожаване на касовия бон, ваучерът не се заменя и не се възстановява неговата стойност. 

Срокът за ползване на ваучера е 60 дни, считано от датата на касовия бон.

  •  Информация относно натрупаните точки в профила Ви ще може да получавате от колегите, обслужващи на каса във физическите магазини DUKA.
  • Условие за натрупване на точки е идентифициране като член на програмата във физическите магазини DUKA, преди да бъде направена покупката, или пазаруване след влизане в профила на клиента на www.duka.bg. 
  • Ваучерът може да се използва за закупуване на продукти, за които към момента на покупката не е приложена друга отстъпка (ценово намаление, отстъпка за рожден ден и др.)

 

Club DUKA е нашият начин да Ви благодарим за Вашата лоялност!


Елета ООД запазва правото си да променя условията за участие в програмата Club DUKA
Как обработваме и се грижим за сигурността на информацията, която ни предоставяте, можете да видите в нашата Политика за поверителност . 

Зарежда...